Våre tanker er med deg og din familie i disse usikre tider.Vi verdsetter virkelig viktigheten av å komme sammen for å beskytte vårt globale samfunn i tider med store behov.
Vi ønsker å gjøre alt vi kan for å holde våre kunder, ansatte og lokalsamfunn trygge.Våre bedriftsmedarbeidere jobber nå hjemmefra og er tilgjengelige for å svare på alle spørsmål knyttet til produkter, prosjekter eller tjenester.Designteamet vårt forblir funksjonelt for å hjelpe deg med å planlegge og designe prosjektene dine, mens vi også oppfyller bestillingene dine og svarer på dine behov så raskt som mulig.
I mellomtiden er det viktigere enn noen gang å holde kontakten med andre.Vi har delt noen av våre UL- og FM-sertifiserte tilgjengelige lagerprodukter som SKRULANDINGSVENTIL, SØYLEHYDRANT-sprinklere, faste sprøytedyser og skumsprinklere, brukt i mange reklame- og industriprosjekter.
Vi vil fortsette å nå ut gjennom våre digitale kanaler for å dele noe pågående eller nytt mens vi alle gjør så godt vi kan.
Vi håper du og familiene dine holder deg friske, og vi setter pris på din støtte for å holde oss trygge i disse enestående tidene.

Innleggstid: 11. november 2021